CASA MIA 2 KRABBENDIJKE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 16 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casa Mia 2 Krabbendijke. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 20:04 Veel te veel ui op de pizza’s en 1 pizza was compleet verkeerd.
16 jul 2024 om 23:39 Kapsalon was lekker niks over te klagen, kreeg helaas verkeerde pizza mee dus moest een poosje wachten totdat ik de juiste pizza had, helaas was de kwaliteit van de pizza niet heel goed. Verder aardig personeel, foutje kan gebeuren
11 jul 2024 om 21:47 Lekker gegeten
9 jul 2024 om 21:18 Eten vind ik goed te doen. De bezorging is altijd super, ontzettend vriendelijke jonge man! Door weer en wind, hij is altijd op tijd, vriendelijk & zeer goed gehumeurd!
6 jul 2024 om 9:40 Not good because I wait long time in my food and I don’t receive my food … I lost my money for this restaurant
5 jul 2024 om 22:35 Pizza was koud
3 jul 2024 om 16:03 Helaas tgv drukte iets later bezorgd, doch ik heb ontzettend lekker gegeten!
27 jun 2024 om 21:29 Eten was lekker maar voor 17;45 besteld en ze waren er 18:30
25 jun 2024 om 19:50 Lekkere pizza wel een heel klein beetje verbrand
1 jun 2024 om 21:07 We hebben 2,5u moeten wachten op ons eten! Eens maar nooit meer!!!! Ook nog is 2x gebeld waar ons eten bleef!
30 mei 2024 om 2:06 Pizza was goed alleen de bezorging was pas na 1 uur en 50 min
29 mei 2024 om 21:13 Kwam wat later dan gepland, maar de pizza was prima!